Wij zijn op zoek naar enthousiaste senioren spelers voor het tennisseizoen. Er wordt wekelijks gespeeld op de banen van Reyerparc.

Als je gezond ouder wilt worden is het enorm belangrijk om te blijven bewegen. Tennis is de ideale sport om ook op oudere leeftijd te spelen. Tijdens het zomerseizoen wordt er gespeeld op de banen van Reyerparc. Er wordt voornamelijk buiten gespeeld maar bij slecht weer kan er uitgeweken worden naar de binnenbanen. Een fijn alternatief dat niet elke vereniging heeft. De banen hebben een goede zachte ondergrond en dat is beter voor de gewrichten en zal zorgen voor minder blessures.

Op verschillende momenten in de week bieden wij tennis aan zoals dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur en op vrijdagmorgen van 09.00 – 10.00 uur. Coördinator Gerry van Riemsdijk maakt voor de middaggroepen elke week een andere indeling. Er wordt gespeeld op meerdere banen. Het zomerseizoen loopt van april t/m augustus.

Voor alle dagen zijn wij op zoek naar vaste spelers of invallers. Goed kunnen tennissen is niet belangrijk maar enige ervaring zou wel fijn zijn. Plezier in het spel en gezelligheid staan centraal. Vooraf of na afloop is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar wat te drinken.

Lijkt het je leuk om een balletje te slaan? Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.

Gerelateerde berichten

Lezing over yoga

Lezing over yoga

Lezing over yoga Vanuit het programma Ridderkerk Langer Gezond organiseren wij op donderdag 29 juni een lezing over yoga. Tijdens deze lezing wordt er dieper in gegaan op de achtergronden, geschiedenis en de verschillende takken van yoga. Yoga wordt wereldwijd steeds...

Zomerfestijn voor senioren

Zomerfestijn voor senioren

Zomerfestijn voor senioren Ook dit jaar is het weer gelukt om een gevarieerd en vol programma samen te stellen. Inwoners van Ridderkerk kunnen kiezen uit creatieve, lekkere en sportieve uitjes. Er zijn verschillende busreisjes naar bijvoorbeeld het UFO Restaurant in...

Vervul jij een beweegwens?

Vervul jij een beweegwens?

Bij Facet Ridderkerk komen er regelmatig verzoeken binnen van mensen die graag met iemand anders in de buitenlucht willen bewegen. Er is vooral behoefte aan iemand om samen mee te wandelen of te fietsen. Dit omdat ze het gezelliger vinden, samen op pad gaan motiveert...