Wij zijn op zoek naar enthousiaste senioren spelers voor het tennisseizoen. Er wordt wekelijks gespeeld op de banen van Reyerparc.

Als je gezond ouder wilt worden is het enorm belangrijk om te blijven bewegen. Tennis is de ideale sport om ook op oudere leeftijd te spelen. Tijdens het zomerseizoen wordt er gespeeld op de banen van Reyerparc. Er wordt voornamelijk buiten gespeeld maar bij slecht weer kan er uitgeweken worden naar de binnenbanen. Een fijn alternatief dat niet elke vereniging heeft. De banen hebben een goede zachte ondergrond en dat is beter voor de gewrichten en zal zorgen voor minder blessures.

Op verschillende momenten in de week bieden wij tennis aan zoals dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur en op vrijdagmorgen van 09.00 – 10.00 uur. Coördinator Gerry van Riemsdijk maakt voor de middaggroepen elke week een andere indeling. Er wordt gespeeld op meerdere banen. Het zomerseizoen loopt van april t/m augustus.

Voor alle dagen zijn wij op zoek naar vaste spelers of invallers. Goed kunnen tennissen is niet belangrijk maar enige ervaring zou wel fijn zijn. Plezier in het spel en gezelligheid staan centraal. Vooraf of na afloop is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar wat te drinken.

Lijkt het je leuk om een balletje te slaan? Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.

Gerelateerde berichten

Diabetes Challenge Ridderkerk

Diabetes Challenge Ridderkerk

Nationale Diabetes Challenge 2024 De Zorggroep Ridderkerk doet in samenwerking met Facet Ridderkerk mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2024. Vanaf dinsdag 7 mei wandelen wij elke week, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. Wil je...

Padelcursus voor 60-plusser

Padelcursus voor 60-plusser

Bent u een 60-plusser die op zoek is naar een nieuwe en leuke sport? Dan is padel de perfecte keuze voor u. Padel is namelijk niet alleen geliefd bij jongeren, maar ook steeds populairder geworden onder senioren. Naast het fysieke en sociale aspect heeft padel ook...

Druk bezochte Gezondheidsbeurs ‘Fit op alle Fronten’

Druk bezochte Gezondheidsbeurs ‘Fit op alle Fronten’

Op vrijdag 22 maart 2024 werd de eerste editie van de Gezondheidsbeurs Ridderkerk ‘Fit op alle Fronten’ georganiseerd door Facet Ridderkerk. Ruim 300 bezoekers kwamen langs om te luisteren naar de diverse presentaties op het gebied van gezond ouder worden, in gesprek...