Wij zijn op zoek naar enthousiaste senioren spelers voor het tennisseizoen. Er wordt wekelijks gespeeld op de banen van Reyerparc.

Als je gezond ouder wilt worden is het enorm belangrijk om te blijven bewegen. Tennis is de ideale sport om ook op oudere leeftijd te spelen. Tijdens het zomerseizoen wordt er gespeeld op de banen van Reyerparc. Er wordt voornamelijk buiten gespeeld maar bij slecht weer kan er uitgeweken worden naar de binnenbanen. Een fijn alternatief dat niet elke vereniging heeft. De banen hebben een goede zachte ondergrond en dat is beter voor de gewrichten en zal zorgen voor minder blessures.

Op verschillende momenten in de week bieden wij tennis aan zoals dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur en op vrijdagmorgen van 09.00 – 10.00 uur. Coördinator Gerry van Riemsdijk maakt voor de middaggroepen elke week een andere indeling. Er wordt gespeeld op meerdere banen. Het zomerseizoen loopt van april t/m augustus.

Voor alle dagen zijn wij op zoek naar vaste spelers of invallers. Goed kunnen tennissen is niet belangrijk maar enige ervaring zou wel fijn zijn. Plezier in het spel en gezelligheid staan centraal. Vooraf of na afloop is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar wat te drinken.

Lijkt het je leuk om een balletje te slaan? Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.

Gerelateerde berichten

Druk bezochte Gezondheidsbeurs ‘Fit op alle Fronten’

Druk bezochte Gezondheidsbeurs ‘Fit op alle Fronten’

Op vrijdag 22 maart 2024 werd de eerste editie van de Gezondheidsbeurs Ridderkerk ‘Fit op alle Fronten’ georganiseerd door Facet Ridderkerk. Ruim 300 bezoekers kwamen langs om te luisteren naar de diverse presentaties op het gebied van gezond ouder worden, in gesprek...

Wethouder ontvangt nieuw magazine

Wethouder ontvangt nieuw magazine

Wethouder Fleur Stip heeft het eerste exemplaar van het nieuwe magazine Ridderkerk Langer Gezond in ontvangst genomen. Centraal in alweer de 3e editie van dit kleurrijke blad staan vijf thema’s: voeding, beweging, slaap, stress en veiligheid. Om gezond ouder te worden...

Fit op alle fronten de Ridderkerkse Gezondheidsbeurs

Fit op alle fronten de Ridderkerkse Gezondheidsbeurs

Op vrijdag 22 maart 2024 van 16:00 tot 20:00 uur, organiseert Facet Ridderkerk een Gezondheidsbeurs. We noemen dat FIT op alle fronten, want we belichten alle facetten van fit ouder worden. Er zijn verschillende lezingen, workshops, demonstraties en er is een...