Wij zijn op zoek naar enthousiaste senioren spelers voor het tennisseizoen. Er wordt wekelijks gespeeld op de banen van Reyerparc.

Als je gezond ouder wilt worden is het enorm belangrijk om te blijven bewegen. Tennis is de ideale sport om ook op oudere leeftijd te spelen. Tijdens het zomerseizoen wordt er gespeeld op de banen van Reyerparc. Er wordt voornamelijk buiten gespeeld maar bij slecht weer kan er uitgeweken worden naar de binnenbanen. Een fijn alternatief dat niet elke vereniging heeft. De banen hebben een goede zachte ondergrond en dat is beter voor de gewrichten en zal zorgen voor minder blessures.

Op verschillende momenten in de week bieden wij tennis aan zoals dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur en op vrijdagmorgen van 09.00 – 10.00 uur. Coördinator Gerry van Riemsdijk maakt voor de middaggroepen elke week een andere indeling. Er wordt gespeeld op meerdere banen. Het zomerseizoen loopt van april t/m augustus.

Voor alle dagen zijn wij op zoek naar vaste spelers of invallers. Goed kunnen tennissen is niet belangrijk maar enige ervaring zou wel fijn zijn. Plezier in het spel en gezelligheid staan centraal. Vooraf of na afloop is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar wat te drinken.

Lijkt het je leuk om een balletje te slaan? Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.

Gerelateerde berichten

Cursus vegetarisch koken

Cursus vegetarisch koken

Ben je op zoek naar inspiratie om lekker, gezond en voedzaam vegetarisch te koken? Doe dan mee met de kookcursus in augustus en september. Tijdens deze vegetarische kookcursus leer je de basis van koken met groentes. Je leert onder begeleiding van kok Marianne van...

Klanttevredenheids- onderzoek

Klanttevredenheids- onderzoek

In mei 2024 is er vanuit het Ridderkerk Langer Gezond (RLG) een klanttevredenheidsonderzoek (KTO) uitgevoerd. We zijn erg blij met de 83 ingevulde formulieren. Dit aantal geeft het ons een goed beeld van wat men vindt van het programma. De meeste mensen zijn via de...

Prijswinnaars winactie

Prijswinnaars winactie

De prijswinnaars van de winactie van het 5 jarig bestaan zijn bekend. 1e prijs: Dinerbon, Grandcafé Burgerzaken 2e prijs: Het Grote Bosatlas puzzelboek 3e prijs: 2 flessen non-alcoholische wijn slijterij De Wijngenoten Gerard, Marjon en Plona. Gefeliciteerd met jullie...