Wij zijn op zoek naar enthousiaste senioren spelers voor het tennisseizoen. Er wordt wekelijks gespeeld op de banen van Reyerparc.

Als je gezond ouder wilt worden is het enorm belangrijk om te blijven bewegen. Tennis is de ideale sport om ook op oudere leeftijd te spelen. Tijdens het zomerseizoen wordt er gespeeld op de banen van Reyerparc. Er wordt voornamelijk buiten gespeeld maar bij slecht weer kan er uitgeweken worden naar de binnenbanen. Een fijn alternatief dat niet elke vereniging heeft. De banen hebben een goede zachte ondergrond en dat is beter voor de gewrichten en zal zorgen voor minder blessures.

Op verschillende momenten in de week bieden wij tennis aan zoals dinsdag- en vrijdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur en op vrijdagmorgen van 09.00 – 10.00 uur. Coördinator Gerry van Riemsdijk maakt voor de middaggroepen elke week een andere indeling. Er wordt gespeeld op meerdere banen. Het zomerseizoen loopt van april t/m augustus.

Voor alle dagen zijn wij op zoek naar vaste spelers of invallers. Goed kunnen tennissen is niet belangrijk maar enige ervaring zou wel fijn zijn. Plezier in het spel en gezelligheid staan centraal. Vooraf of na afloop is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar wat te drinken.

Lijkt het je leuk om een balletje te slaan? Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.

Gerelateerde berichten

Non-alcoholische wijnproeverij

Non-alcoholische wijnproeverij

Non-alcoholische wijnproeverij Op woensdag 29 november organiseert Facet Ridderkerk in samenwerking met slijterij De Wijngenoten een non-alcoholische wijnproeverij. Tijdens deze unieke activiteit kunt u genieten van een uitgebreide selectie hoogwaardige...

Kookworkshop

Kookworkshop

Kookworkshop in samenwerking met De Groene Pollepol. Marianne van Wijhe zorgt voor een leuke, lekkere en gezellige kookworkshop. De ingrediënten zijn fairtrade en biologisch. Vooraf is er een korte introductie over duurzaamheid en het gebruik van gas en inductie...

Goede nachtrust en suiker

Goede nachtrust en suiker

Goede nachtrust en suiker Vooral tijdens de warmte in de zomer is het moeilijk om goed te slapen. Je hebt het snel te warm, ligt te woelen, doet voor je gevoel geen oog dicht en het resultaat is dat je vermoeider uit je bed komt als dat je erin ging. Een slecht...