Non-alcoholische wijnproeverij

Op woensdag 29 november organiseert Facet Ridderkerk in samenwerking met slijterij De Wijngenoten een non-alcoholische wijnproeverij.

Tijdens deze unieke activiteit kunt u genieten van een uitgebreide selectie hoogwaardige non-alcoholische wijnen en ontdekken hoe de wereld van wijn zich uitbreidt naar een groeiende markt van gezondere alternatieven voor iedereen.

Eigenaar Robert Jan Lips van slijterij De Wijngenoten Ridderkerk verzorgd de proeverij. Tijdens de proeverij heeft u de gelegenheid om non-alcoholische wijnen van diverse gerenommeerde producenten te ervaren. Dit is de perfecte gelegenheid voor wijnliefhebbers, chauffeurs en iedereen die graag wil genieten van de verfijnde smaken van wijn zonder de invloed van alcohol.

Het programma omvat een welkomstwoord en introductie van non-alcoholische wijnen door wijnexpert Robert Jan. Een boeiende en informatieve proeverij van verschillende non-alcoholische wijnen aangevuld met lekkere hapjes van de Groene Pollepol. Uiteraard is er gelegenheid tot vragen stellen en meer te leren over de productie en variëteit van non-alcoholische wijnen.

De wijnproeverij is op woensdag 29 november 2023 van 15.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 14.45 uur. De locatie is wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze exclusieve wijnproeverij en uw zintuigen te verwennen met de verfijnde smaken van non-alcoholische wijnen. Deelname is € 7,50 per persoon.

Schrijf u snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350. Klik ">HIER voor direct inschrijven

Gerelateerde berichten

Cursus vegetarisch koken

Cursus vegetarisch koken

Ben je op zoek naar inspiratie om lekker, gezond en voedzaam vegetarisch te koken? Doe dan mee met de kookcursus in augustus en september. Tijdens deze vegetarische kookcursus leer je de basis van koken met groentes. Je leert onder begeleiding van kok Marianne van...

Klanttevredenheids- onderzoek

Klanttevredenheids- onderzoek

In mei 2024 is er vanuit het Ridderkerk Langer Gezond (RLG) een klanttevredenheidsonderzoek (KTO) uitgevoerd. We zijn erg blij met de 83 ingevulde formulieren. Dit aantal geeft het ons een goed beeld van wat men vindt van het programma. De meeste mensen zijn via de...

Prijswinnaars winactie

Prijswinnaars winactie

De prijswinnaars van de winactie van het 5 jarig bestaan zijn bekend. 1e prijs: Dinerbon, Grandcafé Burgerzaken 2e prijs: Het Grote Bosatlas puzzelboek 3e prijs: 2 flessen non-alcoholische wijn slijterij De Wijngenoten Gerard, Marjon en Plona. Gefeliciteerd met jullie...