Non-alcoholische wijnproeverij

Op woensdag 29 november organiseert Facet Ridderkerk in samenwerking met slijterij De Wijngenoten een non-alcoholische wijnproeverij.

Tijdens deze unieke activiteit kunt u genieten van een uitgebreide selectie hoogwaardige non-alcoholische wijnen en ontdekken hoe de wereld van wijn zich uitbreidt naar een groeiende markt van gezondere alternatieven voor iedereen.

Eigenaar Robert Jan Lips van slijterij De Wijngenoten Ridderkerk verzorgd de proeverij. Tijdens de proeverij heeft u de gelegenheid om non-alcoholische wijnen van diverse gerenommeerde producenten te ervaren. Dit is de perfecte gelegenheid voor wijnliefhebbers, chauffeurs en iedereen die graag wil genieten van de verfijnde smaken van wijn zonder de invloed van alcohol.

Het programma omvat een welkomstwoord en introductie van non-alcoholische wijnen door wijnexpert Robert Jan. Een boeiende en informatieve proeverij van verschillende non-alcoholische wijnen aangevuld met lekkere hapjes van de Groene Pollepol. Uiteraard is er gelegenheid tot vragen stellen en meer te leren over de productie en variëteit van non-alcoholische wijnen.

De wijnproeverij is op woensdag 29 november 2023 van 15.00 – 17.00 uur, inloop vanaf 14.45 uur. De locatie is wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze exclusieve wijnproeverij en uw zintuigen te verwennen met de verfijnde smaken van non-alcoholische wijnen. Deelname is € 7,50 per persoon.

Schrijf u snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350. Klik ">HIER voor direct inschrijven

Gerelateerde berichten

Kookworkshop

Kookworkshop

Kookworkshop in samenwerking met De Groene Pollepol. Marianne van Wijhe zorgt voor een leuke, lekkere en gezellige kookworkshop. De ingrediënten zijn fairtrade en biologisch. Vooraf is er een korte introductie over duurzaamheid en het gebruik van gas en inductie...

Goede nachtrust en suiker

Goede nachtrust en suiker

Goede nachtrust en suiker Vooral tijdens de warmte in de zomer is het moeilijk om goed te slapen. Je hebt het snel te warm, ligt te woelen, doet voor je gevoel geen oog dicht en het resultaat is dat je vermoeider uit je bed komt als dat je erin ging. Een slecht...

Lezing over yoga

Lezing over yoga

Lezing over yoga Vanuit het programma Ridderkerk Langer Gezond organiseren wij op donderdag 29 juni een lezing over yoga. Tijdens deze lezing wordt er dieper in gegaan op de achtergronden, geschiedenis en de verschillende takken van yoga. Yoga wordt wereldwijd steeds...