Ga mee op supermarkt tour

Wat zijn E-nummers? Hoeveel suiker zit er in een bepaald product? Is hetgeen ik altijd kies wel de juiste keuze voor mij? Waar staan al die keurmerken voor?

Ridderkerk Langer Gezond organiseert samen met Facet Vrijwilligerssteunpunt een supermarkt tour. Want hoe maak je goede, gezonde en verstandige keuzes? Dit kan best lastig zijn in het overweldigende aanbod van producten in deze consumptiemaatschappij. Aan de hand van voorbeelden in de supermarkt laat leefstijlcoach Cathy van Es u zien hoe u een etiket kunt lezen, wat de betekenis is van keurmerken en hoe een supermarkt is ingericht.

Ontvangst is bij Facet Ridderkerk, Schoutstraat 5, inloop vanaf 13.30 uur waar we onder genot van een kopje koffie of thee even kennismaken met elkaar.
Daarna gaan we met elkaar in een klein groepje naar de supermarkt waar de tour start. Na afloop krijgen de deelnemers een goed gevulde goodiebag mee.

Gaat u met ons mee?
Vanwege grote belangstelling organiseren wij in het najaar weer een supermarkt tour. De datum wordt op een later moment bekend gemaakt. 

 

Gerelateerde berichten

Nieuw: SPORTsWall in Ridderkerk

Nieuw: SPORTsWall in Ridderkerk

Facet heeft sinds kort een SPORTsWall – een interactieve muur! De SPORTsWall is de leukste interactieve muur om te bewegen. Door de SPORTsWall wordt er een grenzeloze keuze aan activiteits- en leerspellen op de muur geprojecteerd. Deze spellen worden vervolgens...

Yoga in Ridderkerk

Yoga in Ridderkerk

Yoga leert ons om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. De lessen zijn voor volwassenen en senioren en gericht op lichaamsbeheersing, ontspanning en meditatie. Wij bieden verschillende yogalessen aan. Er zijn nog enkele plekken vrij op woensdagochtend van...

Cursus valpreventie voorjaar 2023

Cursus valpreventie voorjaar 2023

Ridderkerk Langer Gezond organiseert dit voorjaar een cursus Valpreventie. Het doel van de cursus is het voorkomen van valongevallen door ouderen bewuster te maken van risicofactoren en hun balans, conditie en zelfvertrouwen te verbeteren. Het voorkomen van een val is...