Home Evenementen Workshop (h)eerlijk koken

Workshop (h)eerlijk koken

Lokaal, ecologisch en fairtrade koken

Bent u enthousiast over koken en staat u graag in de keuken? Heeft u interesse in duurzaamheid? Meld u aan voor onze kookworkshop op woensdag 14 juni van 18.30 tot 20.00 uur.

Tijdens deze workshop leert u niet alleen koken op inductie, maar ook hoe u op een (h)eerlijke manier kunt koken met lokale, ecologische en fairtrade producten. We geloven dat duurzaamheid en smaak hand in hand kunnen gaan, en we willen u graag laten zien hoe!

De workshop vindt plaats bij Van Gelder Groente & Fruit, gelegen aan de Krommeweg 10 in Ridderkerk. Marianne van Wijhe van De Groene Pollepel verzorgt de workshop. Samen met andere enthousiaste deelnemers gaat u aan de slag in de keuken en ontdekt u nieuwe smaken en technieken. Het wordt een culinair avontuur dat u niet wilt missen!

Inschrijven
Schrijf u snel in voor deze gratis kookworkshop. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Meld u aan door een mail te sturen naar . Inschrijven kan voor 6 juni. Vermeld hierbij met hoeveel personen u deelneemt. U gaat niet met lege handen naar huis. Voor alle deelnemers is er een goodiebag.

LET OP: Dit is een activiteit van de gemeente Ridderkerk en is dus niet georganiseerd door Ridderkerk Langer Gezond.

Datum

14 juni 2023

Tijd

18:30 - 20:00
Categorie
QR Code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *