Home Evenementen Winterfestijn

Winterfestijn

Wij organiseren in de winterperiode vanaf vrijdag 18 november 2022 verschillende activiteiten voor senioren.

Het programma start op vrijdag 18 november met een leuke en gezellige winterbingo in wijkcentrum West. Op woensdag 21 december eindigt het winterfestijn met een cursus fotografie op de Schaatsbaan in Ridderkerk. Verder kunt u kiezen uit twee busreisjes (Intratuin in Halsteren en rondvaart over de Linge), 3-gangenlunch bij de Paradsijhoeve, een quiz over Ridderkerk met Teun Rijsdijk in de Oudheidkamer, bezoek aan de Rijsoordse molen, een workshop over edelstenen, Koor de Dukdalf geeft een spetterend Volkskerstzang en een wandeling met dichter Peter ’t Jong.

Alle activiteiten gaan door bij voldoende aanmeldingen. Inschrijven kan vanaf 1 november bij de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Betaling is mogelijk met pin of contant. Is het vervoer naar de activiteit een probleem? Geef dit bij uw inschrijving aan dan gaan wij hier mee aan de slag.

De exacte tijden, prijzen en data staan op de flyer die te downloaden is of binnenkort verspreid wordt. De flyer is ook af te halen bij Facet.
Flyer Winterfestijn 2022

Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail

Datum

17 november 2022 - 20 december 2022

Tijd

All Day
QR Code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *