Home Evenementen Voorlichtingsbijeenkomst Valpreventie

Voorlichtingsbijeenkomst Valpreventie

Voorlichtingsbijeenkomst over Valpreventie

In samenwerking met Fysiotherapie Ridderkerk organiseren wij op donderdag 14 juli in het wijkcentrum Bolnes, Noordstraat 255a een informatiebijeenkomst over valpreventie.

Het voorkomen van een val is belangrijk. Meer bewegen en oefeningen doen kan het evenwicht en de spierkracht van de 65-plusser verbeteren. Hierdoor wordt de kans op een val kleiner. Tips, advies en vragen worden behandelend tijdens de voorlichtingsbijeenkomst. Na de zomervakantie wordt er gestart met een cursus valpreventie. Daarin komen verschillende aspecten zoals balans- en krachtoefeningen, medicijngebruik en veiligheid in het huis aan bod om zo het risico en de gevolgen van een val tot een minimum te beperken. Meer informatie over deze cursus wordt 14 juli verteld.

De gratis informatiebijeenkomst is op donderdag 14 juli. De tijd is van 19.00 – 21.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur.

Aanmelden is verplicht en kan telefonisch, per mail of op het kantoor van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Reserveer snel want er zijn een beperkt aantal plaatsen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.

Datum

14 juli 2022

Tijd

19:00 - 21:00
Categorie
QR Code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *