Home Evenementen Rondleiding en lunch Van Gelder Groente & Fruit

Rondleiding en lunch Van Gelder Groente & Fruit

Rondleiding en lunch Van Gelder groente & fruit

Op donderdag 16 september organiseert Facet een rondleiding met lunch in het nieuwe pand van Van Gelder. Sinds kort is het Experience Center aan de Krommeweg geopend en als onderdeel van het programma Ridderkerk Langer Gezond heeft u nu de mogelijkheid om langs te gaan in de wereld van gezonde voeding, smaak en duurzaamheid.

U wordt ontvangen met een gezonde smoothie en daarna volgt de rondleiding. De afsluiting is met een gezonde lunch die u zelf mag samenstelling in het restaurant. De inloop is vanaf 10.00 uur en de dag eindigt rond 13.00 uur.

De activiteit is een ware beleving. Na afloop zit u vol inspiratie en weet u wat er nog meer mogelijk is met groente en fruit.

De kosten voor de rondleiding met lunch zijn € 10,00. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail naar .

Let op: alle rondleidingen zitten vol. Wij zijn in overleg met Van Gelder om nieuwe data voor de rondleidingen af te spreken. Zodra deze data bekend zijn, maken wij dit bekend via onze website.

 

 

Datum

16 september 2021

Tijd

10:00 - 13:00

Locatie

Van Gelder Groente en Fruit
Krommeweg 10, Ridderkerk, Nederland
Categorie
X
QR Code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *