Home Evenementen Rondleiding en diner Van Gelder Groente & Fruit

Rondleiding en diner Van Gelder Groente & Fruit

Rondleiding en diner Van Gelder groente & fruit

Op dinsdag 14 en donderdag 30 september organiseert Facet Ridderkerk een rondleiding met diner in het nieuwe pand van Van Gelder. Sinds kort is het Experience Center aan de Krommeweg geopend en als onderdeel van het programma Ridderkerk Langer Gezond heeft u nu de mogelijkheid om langs te gaan in de wereld van gezonde voeding, smaak en duurzaamheid.

U wordt ontvangen met een heerlijke gezonde smoothie. Daarna is er onder begeleiding een rondleiding door het schitterende pand. Na afloop kunt u genieten van een heerlijk diner in het restaurant. Vanaf 16.30 uur start de inloop met ontvangst en daarna is de rondleiding. Van 18.30 tot 20.00 uur kunt u genieten van een heerlijke maaltijd.

De activiteit is een ware beleving. Na afloop zit u vol inspiratie en weet u wat er nog meer mogelijk is met groente en fruit. De kosten voor de rondleiding met diner zijn € 17,50. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail naar .

Let op: alle rondleidingen zitten vol. Wij zijn in overleg met Van Gelder om nieuwe data voor de rondleidingen af te spreken. Zodra deze data bekend zijn, maken wij dit bekend via onze website.

Datum

30 september 2021

Tijd

16:30 - 20:00

Locatie

Van Gelder Groente en Fruit
Krommeweg 10, Ridderkerk, Nederland
X
QR Code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *