Home Evenementen Kom in beweging, wandel mee!

Kom in beweging, wandel mee!

Op dinsdag 2 mei is er een informatiebijeenkomst over de Nationale Diabetes Challenge (NDC) in Ridderkerk. Het wandelevenement wordt georganiseerd door Ridderkerkse huisartsenpraktijken en Facet Ridderkerk.

Zou u graag willen starten met wandelen maar lukt het u niet? Wilt u de uitdaging aangaan en laagdrempelig samen te gaan wandelen en op deze manier uw gezondheid en conditie verbeteren? Doe dan mee met de NDC in Ridderkerk. Door de NDC ervaren deelnemers, op een veilige en gezellige manier, dat bewegen goed is voor hun gezondheid en diabetes. Bent u al een bevorderde wandelaar dan is de NDC niet geschikt voor u. De NDC is alleen geschikt voor beginnende wandelaars. Het doel is dat iedereen in september minimaal 5 kilometer kan lopen.

Op dinsdag 2 mei is er een informatiebijeenkomst om 16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur. De locatie is Wijkcentrum West, Boksdoornstraat 80. De koffie staat klaar en u bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Wilt u in de zomermaanden gezellig met elkaar wandelen en werken aan een gezonde leefstijl? Dan kunt u zich ook alvast inschrijven via de website www.nationalediabeteschallenge.nl/ridderkerkbeweegt/

Datum

02 mei 2023

Tijd

16:00 - 17:00
QR Code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *