Home Evenementen Gezonde kookworkshop (lunch) bij Van Gelder

Gezonde kookworkshop (lunch) bij Van Gelder

Gezonde kookworkshop (lunch) bij Van Gelder

Op dinsdag 17 mei organiseren wij een gezonde smaakvolle kookworkshop in de keuken bij Van Gelder aan de Krommeweg.

Onder begeleiding van kok Marianne van Wijhe (De Groene Pollepel) worden er heerlijke, inspirerende en verse gerechten bereidt. Met maximaal 30 personen per workshop worden verschillende gerechten gemaakt die u daarna uiteraard zelf kan proeven. Gerechten zoals paprikasoep, zoete aardappelcurry en trifle van mango chocolade en avocado en nog veel meer. Van Gelder staat voor smaak, duurzaamheid en gezondheid. Dit is ook het thema van deze workshop. Het zijn allemaal vegetarische gerechten die gemaakt worden met de verse producten die Van Gelder heeft.

U wordt eerst ontvangen in het restaurant met een lekkere verse smoothie. In de keuken boven worden de gerechten bereidt, uiteraard met de nodige tips, begeleiding en adviezen van Marianne. Het laatste uur worden de gerechten met elkaar opgegeten. Het beloofd een gezellige en leerzame kookworkshop te worden waar iedereen aan kan meedoen. Je hoeft dus geen chef-kok te zijn om deel te nemen. Na afloop gaat iedereen naar huis met verschillende inspirerende gerechten die makkelijk thuis te maken zijn.

Dinsdag 17 mei, tijd 10.30 – 13.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur). Locatie Van Gelder Groente&Fruit, Krommeweg 10.

Aanmelden is verplicht en tickets kunnen vanaf dinsdag 19 april gekocht worden bij Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. De kosten voor de kookworkshop zijn € 20,00. Reserveer snel want er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.

Datum

17 mei 2022

Tijd

10:00 - 01:00
QR Code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *