Home Evenementen Beweegweek voor ouderen

Beweegweek voor ouderen

Bent u geïnteresseerd in sporten en bewegen met andere 60-plussers? Deze week staan alle deuren bij het volwassenen – en seniorensport programma open en komen we samen in beweging. U kunt gratis kennismaken met lessen zoals gymnastiek, yoga, dans, tennis, wandelen en de SPORTsWall. Ook aangepaste lessen zoals stoelgym en stoelyoga zijn te volgen. Alle lessen zijn onder begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde vakkrachten. U hoeft niet altijd een goede conditie te hebben, want bij deze activiteiten staan ontspanning, plezier en sociale contacten centraal.

Op woensdag 10 mei van 10.00 – 12.00 uur kan je lekker bewegen met de SPORTsWall in het wijkcentrum Bolnes. De SPORTsWall is een interactieve muur om te bewegen, leren en ontmoeten. Door deze interactieve muur wordt er een grenzeloze keuze aan leuke activiteits- en denkspellen op de muur geprojecteerd. Deze spellen worden vervolgens aangestuurd door ballen tegen de muur te gooien. De muur is nieuw en zeker geschikt voor ouderen. Er kunnen spellen gedaan worden zoals memory, puzzels of educatieve spellen over bijvoorbeeld de geschiedenis van Ridderkerk.

Wilt u weten op welke dagen en tijden alle beweegactiviteiten zijn? Kijk dan op de website van Facet of neem telefonisch contact op.

Deelname is gratis

Datum

08 mei 2023 - 12 mei 2023

Tijd

All Day
QR Code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *